Pe parcursul dezvoltării inițiale, șapte muncitori de specialitate le-au fost de ajutor fondatorilor, iar producția a avut loc într-o mică fabrică. Experiența noastră dovedește că forța de muncă bună este de neprețuit, întrucât cunoștințele de inginerie nu sunt suficiente. Compania noastră poate performa numai cu ajutorul personalului cu experiență și abilități tehnice adecvate.

Suntem foarte mândri de faptul că am reușit să ne păstrăm toți angajații în ciuda adversităților actuale. În plus, producem din ce în ce mai multe produse în fabrica noastră din Cluj și dorim să majorăm acest număr al produselor fabricate în România și diversitatea gamei în fiecare an. Astfel, vom reuși să contribuim la economia locală și să sprijinim industria construcțiilor interne cu produse fabricate la noi în țară.

Cu o dimensiune de peste 1400 mp, fabrica din Cluj-Napoca deține 10 utilaje cu linii tehnologice semiautomate. Dintre acestea, doar 2 au fost achiziționate, restul de 8 fiind proiectate și făcute în execuție proprie, deoarece acest lucru a asigurat posibilitatea testării și optimizării continue ale produselor și proceselor.

Ca activitate, în fabrică se produc profile din aluminiu și PVC cu plasă, profile aluminiu glet, profile din oțel zincat (se utilizează la finisarea muchiilor exterioare) și profile aluminiu termosistem (ajută la susținerea polistirenul și oferă protecție împotriva rozătoarelor). Plasa pentru profile provine din producția proprie care este realizată la fabrica noastră din Pașcani.