ProFeel a fost printre primii producători de profile și plasă fibră sticlă în România și a devenit rapid populară printre comercianții de materiale de construcții, datorită abordării afacerilor centrate pe clienți, a produselor fiabile și a serviciilor flexibile.

Am decis să devenim producători deoarece dorim să ținem materiile prime utilizate și procesele de producție sub control complet pentru a ne asigura că îndeplinesc propriile noastre standarde stricte de control al calității.

Fabrica din Pașcani deține o linie de producție 100% germană, complet automatizată, fiind capabilă să producă plasă din fibră de sticlă de orice tip și greutate.

Utilajul folosește metoda de tricotare care oferă produsului rezistenţă şi stabilitate îndelungată. Ancolantul folosit în procesul tehnologic conține stiren-butadienă, iar această componentă oferă plasei o stabilitate care asigură ușurința de aplicare pe suprafețe plane. Plasa, datorită impregnării cu acest adeziv, rezistă foarte bine în termosistem chiar și în mediul alcalin.

Avem posibilitatea de a produce cantităţi semnificative la comandă şi să personalizăm specificaţiile tehnice ale produsului în concordanţă cu nevoile partenerilor.